Längtar efter värme

Solen skiner så fint idag, men nån värme är det ju inte, bara 3 grader nu. Jag har haft sovmorgon idag. Ofrivillig sådan. Det bara blev så. Men nu har jag fått mig kaffe, så nu är ordningen återställd.

Det blir inget Emmerdale idag. Fyran visar hockey hela dagen. Och nu när det är så spännade i Emmerdale. Får hoppas på att det återkommer på måndag.

Såg dokumentären igår om kvinnor som blir ihop med interner. Ibland kan man ju undra hur människor är funtade. Nu är det ju inte så, att dom träffades av en slump. Utan kvinnorna skrev brev till fångarna och ville träffa dom. Jag förstår inte varför? Dom förklarade det med att dom sökte spänning. Oförståeligt för mig som bara vill ha lugn och ro.

Ettan körde debatt om bland annat Carola och hårförlänging och canabis, vara eller icke vara. Hm!

Min äldsta dotter fyller år idag. Hoppas hon har det bra. Det är inte ofta man hör ifrån henne eller hennes barn. Och jag har lessnat på att prata med telefonsvarare. Så kan det bli. Vi är väl inte på samma nivå i livet. Jag är bara en vanlig enkel käring i slutet av livet. Det finns andra som bryr sig. Skönt är det för mig. Att nån gör det.

I dag tror jag att jag drar ikring dammsugaren en stund. Kan behövas. På eftermiddagen kanske jag går ut en stund. Söker igen en solsida och sätter mig i den och lapar lite D-vitamin. Ikväll läser jag eller ser hockey. Får se hur det blir. Beror på humöret.

Ha det nu så bra mina vänner. Tänker ofta på er. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0