Nu är våren här

God morgon! Ni såg säkert att jag inte skrev nånting igår. Jag hann inte. Isabel, Alec och jag for till Storheden och shoppade. Jag köpte en räfsa och Isabel en grill på ÖB. Sen var vi på Ica Maxi. Det enda i matväg som jag köpte var en lättkorvbit. Ja, jag köpte naturligtvis lite annat också. Bland annat 2 liter jordgubbar. Efter Storheden for vi till Lävägen, där vi grillade och åt god mat. Jag var hemma vid sjutiden.

Jag var helt slut då, så jag satte mig vid TV:n. Såg "Lewis" på nian innan jag gick över till ettan för schlagern. Naturligtvis så vann Loreen. Jag brukar inte vara så entusiastisk över sveriges bidrag, men det var jag denna gång. I morse var jag in på FB och kollade. Dom flesta var glada för vinsten, men en av mina s k vänner gjöt sin galla över bidraget. Tror väl att han är expert, liksom hans släkt, som tyckte samma. Synd om folk som inte kan glädjas åt andras lycka.

En sak om gårdagen vill jag i alla fall säga. Vädret var sagolikt. Den lilla igelkotten var ute och vandrade i natt. Innan jag la mig var hen inne på min gräsmatta och hälsade på. I dag ska jag lägga ut lite korv åt den. Man skär i små bitar, så kan den komma i natt och få sig en smakbit. Vädret idag ska bli lika fantastiskt som igår.

I Syrien händer hemska saker. Igår blev 32 barn under 10 år misshandlade till döds eller skjutna. Utav soldater. Hur kan nån vuxen människa göra nånting sånt. Och hur kan vi bara acceptera detta. Jag blir så arg!!!!!!!!!!
Då kan man skämmas för att man klagar så mycket, som jag gör. Över bagateller som vädret t ex. Och FN vädjar. Precis som om nån bryr sig? Vilken ond värld vi lever i.

Jag saknar en propp till tvättstället. Jag har saknat den sen inflyttningen. Igår chansade jag och köpte en i plast. Men den passade inte, naturligtvis. Den var lite för stor. Den som skulle passa finns nog i ett annat tvättställ. Får nog söka på återvinningen.

Nu blir det nog utgång för mig. Ska försöka sätta fast skaftet till räfsan och sen ut och städa bort alla fimpar och löv. Samlar väl ihop allt och lägger det på asfalten, väl synligt för hyresvärden.

Det är pingst nu. Det är som om pingsten försvann när annandagen togs bort. Eller hur? Ha det nu så bra i solvärmen. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0