Duktiga Tova

Det blev ingen sol igår eftermiddag, så jag blev inomhus hela dagen. Inte var det så varmt heller och det blåste ganska kallt. Tidigt i morse såg jag solen, när jag var upp och tog några värktabletter. Men sen när jag steg upp var den borta igen. Ska visst bli regn idag. Jaja, inget man kan göra åt det.

Gårdagskvällen ägnade jag åt Lewis på nian. Men jag var så trött att jag halvsov. Förstår inte varför jag inte gick och la mig direkt. Men ingen lägger sig väl vid åttatiden. Jag hade ju sovit middag, så jag borde inte vara trött. Men det är väl tristessen som gör det.

Idag såg jag min Tova sjunga och spela gitarr på FB. Så duktig hon är. Jag blev tårögd när jag hörde henne. Hon är ju bara tolv år och är så himla duktig.

Farmors hjärta! Hoppas hon fortsätter med musiken. Hon har alla chanser att glädja sina medmänniskor.

Anna Lindberg tog två guldmedaljer i simhopp. Det var EM i Holland. Duktigt i hård konkurans. Hon avslutar sin karriär med OS i London i sommar.

I kväll ser jag nog mästarna på ettan klockan åtta. Sen vet jag inte hur det blir. Nu ska jag spela Candy och mahjong en stund samtidigt som jag lyssnar på radion. Väntar fortfarande på att jag ska kunna dricka morgonkaffet på uteplatsen, utan att frysa. Ha en bra dag! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0