Underbar sol

Strålande sol så här på morgonen och kan bara hoppas att det håller i sig. Visserligen har det varnats för regn idag, men varför ska man tro på det.

Vaknade upp som hastigast vid fem, med att Matte var in och hämtade sina solglasögon, som han glömt här. Det är nog nödvändigt att man använder solbrillor idag. Han ska komma tillbaka och äta middag idag.

Kampanjen att städa sitt medicinskåp är igång nu. Jag har några läkemedel som jag ska lämna på apoteket. Det är viktigt att inte kasta dom i soporna.

Jag kan inte tycka om det som visas på TV, men ändå sitter jag där och glor nästan var kväll. Men jag kan gilla dokumentärer. Igår kväll såg jag programmet om Ayrton Senna, formel 1 föraren från Brasilien. Han körde ihjäl sig 1994. Närmare bestämt den 4 maj. Han var bara 34 år. Hemskt när människor dör så unga. Jag minns vad jag gjorde den dagen. Jag skulle flytta till Älvsbyn och min äldsta dotter fyllde 31 år. Jag gav henne ett gammalt glasfat på fot.

Jag hade köpt detta fat på en auktion. Är faktiskt ute efter ett sånt nu också, åt mig själv. Ica Maxi har ett, men det är plant och jag vill ha ett mer skålformat. Har ett i porslin men vill ha i glas. Måste fara till Kupan och kolla snart. Jag har mycket på min önskalista som jag ska kolla där.

I dag får jag se Emmerdale igen efter lite uppehåll för dubbelhelgen. Ska det vara det enda jag ska se på TV denna dag. På eftermiddagen kanske jag går ut om solen är kvar. Nu ska jag in och kolla på FB om det hänt nåt där. Sen blir det en dusch.

Ha nu en bra dag och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0