Inte fint, eller?

Blå himmel med strålande sol. 7 grader är det nu och det blåser väl inte så mycket som igår. Har sovit gott i natt och jag vaknade vid åttatiden, gjorde kaffe och en ostfralla (inte fint).

Handlingen gick bra igår. Jag gjorde inga inköp mer än mat, men det gick ändå 900 kronor. Pengarna bara ploppar iväg. Hade jag handlat på Coop hade det gått 200 till. Till exempel, en påse extra halstabletter på Ica 7,50. Samma sorts halstabletter på Coop 10,90. Varför?

På "Mannheimer och Tengby" på radion driver dom med fint och fult. På FB bl a, sätter folk ut bilder på mat dom ska äta. Det är som om att vissa maträtter är finare än andra. Mörkt, grovt bröd är finare än vitt bröd. Det är också finare att se film på bio än på TV. Finare att spela golf än fotboll osv. Ligger nåt i det eller hur?

Det blev inget Midsomermorden igår. Såg "Smartare än en femteklassare" och två repriser av "Downton Abbey". Och så spelade jag Candy på datorn.  Men ikväll ser jag "Mästarnas mästare" och "Foyle´s war". En brittisk deckare som utspelar sig under andra världskriget.

Deckaren visas på sjuan. En oblodig historia som passar en blötis som mig. Blir nog en promenad idag om solen finns kvar på eftermiddagen. Gör chili till lunch så Matte kan komma och äta när han har rast. Det fina med chili är att man kan laga till det i förväg, och sen värma det i omgångar. Och i min chili är det inga kolhydrater. (Inte fint med kolhydrater).

Ha det nu så bra denna söndag önskar en insnöad kärringdjävel. Hej då!

Kommentarer
Postat av: Katrine

Älskar att läsa din blogg, du insnöade Kärringjävul =) Å va duktig du är som håller dej från kolhydraterna! Ha en bra dag! Kramelikram

2012-05-13 @ 10:17:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0