Scanna eller inte

Så var det en ny dag igen. Lite halvmulet efter gårdagskvällens regn. Och lite varmare är det också, 11 grader. Har ätit frukost med Matte och spelat lite Candy på datorn. Det är ett spel som ska frigöra godis från gele. Hur löjligt som helst, men vad gör man.

Idag händer inget särskilt för mig. Gör lunch till Matte för han börjar sitt jobb klockan 15. Det blir bara stuvade makaroner med korv och en sallad. Jag äter nåt annat fastän det skulle vara gott med makaronerna. Men fy dig Jane, inte ska du stoppa i dig en massa kolhydrater igen. Det kanske blir en bit lax med spenat för mig.

Hittade en rabattcheck från Ica som är sista inlösensdag den trettonde maj. Och snåla jag måste fara och handla lördag eller söndag, för att kunna använda denna check. Sen läser jag på checken och ser att det är rabatt om jag scannar. Har aldrig gjort det, så jag tror jag hoppar över detta scannande. Handlar på vanligt sätt. Fast nog skulle det vara bra om jag kunde scanna. Då kunde jag plocka ner varorna i kassar direkt och slippa detta upplockande på bandet vid kassan och sen nedplockande av varorna i påsarna. Tål att tänka på.

Såg två perioder av hockeyn igår. Sverige vann över Tyskland med 5-2. Jag tyckte det var en tråkig match. Väntat mig mer med så mycket proffs i svenska laget.

Har det nu så bra i dag.

Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0