Snålblåst

Igår var det bara -1 grad, men det blåste snålt och kändes inte skönt när man var ute. Inte nog med det, så var det väldigt svårt att ta sig fram med rullatorn på detta ojämna underlag. All kritik till dom som handhar snöskottning o dyl. Idag är det nollgradigt, mulet och blåsigt. Ser inte så kul ut att vistas utomhus. Jag ska ju äntligen till Storheden och handla. Puh!

Inget sovfrämmande i natt. Jag la mig tidigt igår. Och steg upp sju i morse. Ringde till felanmälan, för att anmäla att torktumlaren inte fungerar i tvättstugan. Men det är som vanligt kö och åter kö. Försökte anmäla felet via Webben, men det går inte. Man måste ringa och köa. Skiter i det och hoppas att nån annan anmäler felet. Fast å andra sidan, tänk om alla resonerar så. Då kommer aldrig felet åtgärdas. Hm!

Mitt paket kom igår. Så nu är det på Konsum på Björkskatan. Får se om jag får nån hjälp att hämta det. På grund av vägunderlaget, avstår jag en promenad dit. Längtar efter sommarföre.

Ikväll ska jag nog se en film på trean. En Bondfilm, Casino Royal, tror jag den heter. Men innan dess lite friidrott från Turkiet.



Hörde på radion att kvinnor sover sämre än män. Jag har då bra sömn, inga problem. Som jag lägger mig, somnar jag direkt. Däremot vet jag många män som har svårt för att somna och sova gott. Så jag tror det är olika för det också. Men allt ska ju utredas och analyserars nu för tiden. Jag är glad för att jag har bra sömn.

Nej nu ska jag ta min dusch innan Emmerdale börjar. Ha en bra fredag hörni! Hej då!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0