Internationella kvinnodagen

Idag, torsdag, -1 grad och det blåser sydliga vindar. Men det är inte storm direkt.  Ingen sol ännu. Det verkar som om jag jobbade på väderlekstjänsten. Men jag hade en dröm i natt, att jag skulle skriva om blåsten. Ytterligare kan jag meddela att klockan är nu 09,55. Så är det.

Matte har sovit här i natt och han har varit i jobb sen fem. Jag ska tvätta idag. Inte så kul direkt. Men nödvändigt. Tycker att snötäcket har sjunkit lite grann. Men än är det mycket snö och det kommer nog mera, innan våren kommer. Så brukar det vara.

Paketet med jackan är på väg. Fick ett mail igår att det hade passerat Jönköping. Kanske det kommer i morgon då. Ja det är ingen brådska. Det är ju en vårjacka.

Internationella kvinnodagen idag. Tycker det skulle vara varje dag. Inte för det jag är överdriven feminist, utan för att jag tycker att både män och kvinnor skulle ha lika rättigheter alltid. Eller hur?

Ingen handling ännu, men i morgon lovar jag att jag ska ta mig själv i kragen och fara och handla. Jag drar mig ju för att ringa färdtjänst samt att vänta och vänta på dessa bilar. När jag bodde i Ersnäs var det ett nöje att åka färdtjänst. Likaså när jag bodde i Älvsbyn. Men i denna håla har man inget människovärde längre. "Lule är ju ganska stort", som en tjej sa på flyget för några år sen. I mitt tycke är det en håla bara, med innevånare som har storhetsvansinne. Bläh!! Men det är bara att bita ihop och ta emot.

Matte ska äta middag här idag. Det blir bara bacon och korv med spagetti för honom. Jag äter bacon och korv med blomkål.

Nu ska jag plocka ihop tvätten och sen duscha. Äter upp kasslern till lunch och ser Emmerdale innan jag går till tvättstugan. Önskar er en bra dag.

En ros till mina vänner på Internationella kvinnodagen! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0