Tisdag morgon

-3 grader och solsken. Matte var nyss in och drack en kopp kaffe. Blir så att han sover här i natt. Om inget annat händer. Isgata här utanför. Gruset (stenarna) som dom strött ut, har krypit ner under isskorpan och blivit fast där. Så det är till ingen nytta.

Undrar vad som ska hända idag. Ska jag på shoppingtur eller inte. Väntar med att bestämma mig till efter lunch. Det ser ut att bli en solig dag idag, så jag kanske längtar ut sen. Efter Emmerdale menar jag.

Igår kväll såg jag, om dom som bytt stan mot landet. Man kan få sig ett glatt skratt när man ser hur dom beter sig. Efter det såg jag, 30 grader i februari (?). En tragisk historia om svenskar i Thailand. Efter det en film "Irene Huss". Sen var klockan över 24. Så det var dags för sängen.

Har nyss ringt Älvsby VC för att förnya Mattes recept. Han har ju lite svårt att ringa på dagtid. Ska bli uppringd klockan 15.55 för att få mitt ärende utfört. All vår väntan osv! Så då kan jag glömma handlingen idag.

Igår lagade jag till blomkål. Förvällde buketterna en stund, satte dom i en form, slog på creme fraiche. Den med smak av champinjoner och kantareller. In i ugnen 15-20 minuter i 200 grader. Det var enkelt och smakade gudomligt. Några skivor skinka och sallad gjorde en perfekt måltid för mig. Avnjöt det hela framför min TV, i sällskap med Rickard Olsson och "Vem vet mest".

Nu ska jag spela en mahjong innan duschen. Ha det bra hör ni. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0