Måndag morgon

Det kan bli regn idag. Fyra grader är det nu. Om det nu kommer regn, kanske det tinar bort lite mer snö. Måste nog ta bort den där lysande snögubben, som Isabel satte ut före jul. Den får jag sätta i förrådet. Tur att jag har ett förråd, där jag kan sätta allt jag vill bli av med.

Ni skulle ha sett sopberget, jag var med till sophuset igår. Hela rullatorn fullastad. Ändå har jag kvar en papperskasse med tidningar i hallen. Den rymde jag inte. Det mesta var plast, metall och glassopor. Skönt att vara av med skiten. När jag kom till sophuset, var det en dam som bor på 10-an, som prompt skulle hjälpa mig att lasta in soporna. Ungefär som om hon skulle visa mig hur man gör. Jag kan garantera att hon var äldre än mig. Kanske hon tyckte jag var dum i huvudet, och inget visste om sopor. Ja,ja tanken var ju god.

Läste i PT att dom hittat två döda kvinnor i en lägenhet i Piteå, och att en 31-årig kvinna var anhållen. På radion säger dom att dessa kvinnor är kända i missbrukskretsar. Det kan tydligen hända i Pite också. I AB läser jag att nån har tuttat på Melker Anderssons restaurang i Stockholm. Har inte det hänt förut?

Och nu är det dags för semifinaler i hockey. Hoppas, hoppas!!!!!!

Det blir en lugn dag för mig. I morgon ska Isabel och jag på rackel, bl a får Kupan ett besök. Sen ska jag bjuda min kära dotter på lunch. Vi ska ju också lämna tillbaka kaffebryggaren.

Nu blir det en dusch, och sen ska jag kolla vad det blir för mat idag. Möjligtvis en omelett med ost och tomat till lunch och till middag värmer jag upp den franska köttgrytan, som jag har kvar i kylen.

Jag önskar er en bra dag, denna sista vecka i mars. Sköt om er govänner. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0