Öppen klagomur!

Nej, nej, nej mera snö. Jag bryter ihop snart. Jag vill bort härifrån. Det är 2 grader, blåser NV vind, 5 m/s, mulet. Usch! Skulle krypa ner i sängen igen, om det inte var för att jag ska tvätta idag. SOMMARTID! Va? Gäller det för hela landet eller bara för dom södra delarna.

Igår såg jag Gokväll på ettan. Då var det en ny artist som framträdde. Eller rättare sagt en svensk ny grupp. Fick aldrig nåt hum om vad dom kallade sig. I alla fall kom jag att tänka på en viss sak. En del artister hör man inte vad dom sjunger om. Helst i engelska texter hör man inte orden. Är det därför dom sjunger på engelska? För att vi inte ska förstå vad sången handlar om. Jag är av den åsikten att jag vill höra orden. Nu är jag väl för gammalmodig, förstås! Ingen ide att skriva en text som ingen förstår. Det skulle vara som om man skrev en bok, men ingen vet vad den handlar om. Stor idé! Kanske TV ska texta alla musikaliska inslag. Eller dom kan texta hela skiten. Jag har svårt att förstå vissa dialekter också. Men det kanske är meningen att man inte ska förstå.

Nu när jag är i klagomuren, vill jag också klaga på reklam i TV igen. Nu har nian börjat bli som fyran. Reklampausar om och om igen. Reklambranchen måste ju vara dum i huvudet, som tror att man köper sånt som visas på TV. Man blir ju bara förbannad på dessa grejer. Nej fram för mer reklamfria kanaler. Eller visa reklamen mellan programmen. Den som kommer på en sån sak, tror jag får sälja mera, än dom som bryter mitt i filmer.

Märks det att det är dåligt väder idag? Stora klagomuren är ju öppen. Ja, ja! När jag nu är igång kan jag notera att Solna AIK är sur på alla klubbar som har AIK i sitt lagnamn. T ex Skellefteå AIK, Sandvikens AIK mm. Därför kommer jag alltid numera säga Solna AIK istället för AIK som jag sa förut. Nu till veckan ska SAIK möta Solna AIK i hockeyslutspelet. Och jag kan säga detta, Gud vad jag vill att SAIK (lapparna) ska spöa skiten ur Solna AIK. Hör min bön! Tyckte det blev lite ljusare på himlen nu.

Hoppas ni har kvar ert goda humör, trots mina klagomål. Kanske ni vill läsa min blogg i morgon också. Ha det så bra i sommarhagen och hej då!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0