Man kan ju drömma

Jag har glömt hur man gör kaffe i en bryggare. Provade i morse men det blev riktigt blaskigt. Ska prova igen och fylla hela filtret med kaffe, så var det väl den lede om det inte ska bli drickbart. Jag vill ju ha starkt kaffe. Riktigt starkt.

Det snöade igår kväll och idag är det sju plusgrader. Enligt radion har det varit riktigt halt på morgonen. I Älvsbyn har dom ställt in busstrafiken pga halkan. Är väl skolbussar dom menar, förstår jag. Snödrivorna har sjunkit ihop lite. Men än har vi massor med snö.

Städade lite igår och på kvällen var Alec här medans Isabel var på träning. Han var lite hostig, så han blir nog sjuk. Jag åt lite jordgubbar på kvällen och sen gick jag tills sängs redan vid tio. Jag som varit en sån nattuggla, har blivit kvällstrött. Konstigt!

Så var det torsdag igen och snart slut på veckan. Väntar på att det blir barmark på Hagelvägen, så man kan röra sig utomhus, utan risk för benbrott. Men det dröjer väl. Nu får jag vara glad om jag tar mig till tvättstugan.

Jag är jättenöjd med min nya rosa radio. Bra ljud för en liten penning. Tänk vad nöjd man kan vara för så lite. Nu har jag det mesta. Men skulle vara glad för lite mera pengar i börsen. Såg en annons i PT, hur billigt man kan flyga runt om i världen. T ex till London 498 kronor. Synd att man inte är så rörlig. Hade det varit för några år sen, skulle jag vara på resande fot för jämnan.

Men nu är det inte så. Men man kan ju drömma. Hej för idag!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja att drömma är ju gratis...ut och resa ska man nog göra medans man har ork och lust, många säger ju...när jag blir pensionär DÅ ska ja...osv osv, men man vet ju inte hur man mår då, jag reser när börsen tillåter, man får spara och leva snålt ett tag men sen är det härligt att sätta sig på planet och åka iväg till värme och sol eller till spännande storstäder,hoppas du också snart får snöfritt, våren är verkligen något att längta efter

även om den dröjer.

2012-03-22 @ 19:16:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0