En rosa radio

Idag fick jag vakna till Amanda Jensens nya låt. Tyvärr kunde jag inte uppfatta vad den heter. Var för nyvaken för det. Men kände direkt igen hennes röst. Jag lyssnade på min nya radio, som jag köpte igår. En rosa liten radio som även innehåller CD-spelare. Allt för bara 299 kronor. Jag sa ju att jag skulle slösa lite igår. Jag behövde den, för min andra radio lever sitt eget liv. Den ökar och sänker ljudet som den vill. Däremellan brusar den. Nu ska den åka ut i förrådet.

Nollgradigt idag och ingen vind. Ingen sol heller. Bara grått och tråkigt. Matte kom just med kaffebryggaren, men han fick direkt en körning. Ska snart inviga bryggaren. Köpte ett gott kaffe igår. Zoegas Mezzo.

SAIK gick vidare till semifinal igår efter vinst mot Modo. Nu väntar AIK som dom påstår är storebror till SAIK. Men sanningen är den att det är SAIK som är storebror till AIK. Skit detsamma, i alla fall önskar jag att SAIK spöar AIK så dom får spela ännu en final.

Ska städa lite idag efter Emmerdale. Det blev inte mycket TV-tittande igår för mig. Jag deckade före tio. Få se hur det blir ikväll. Har just nu betalat räkningarna för vidare befodran via banken. Skönt då är det gjort för denna månad.

Ja då ska jag väl inviga kaffebryggaren. Mums med en mugg gott kaffe. Ha det bar och hej då.

Amanda Jensen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0