Nya kläder

Blir det en strålande dag idag också? Igår lyste solen på snödrivorna och det föll snö från taken. En helt ljuvlig dag. Men Alec och jag var inne, pga att jag inte var så kry. Och så ville inte Alec ut, han ville hellre spela spel. Och jag har mera ont nu. Hela min underbara kropp värker. På kvällen regnade det. Idag är det 2 grader och solen försöker sig på att lysa mesta tiden.

Igår beställde jag en jacka och en klänning. En blå jacka för våren och en blå klänning. På bilden kan ni se klänningen. 

Så vacker som kvinnan är på bilden, är jag inte nu mer. Men jag tror att det blir ett skönt plagg i sommarvärmen. Det är ju inte ofta jag köper kläder, men nu behöver jag en ny jacka. Min hallonfärgade jacka är helt slut i fodret. Köpte den på Mim i Älvsbyn 1995. Då kan jag behöva en ny, eller hur? Klänningen var ett impulsköp. Längtade efter nåt nytt. Får väl dra ner på matkontot.

Igår var det inte så mycket för mig att se på TV. Och ändå satt jag där och glodde. Latheten tog över och jag bara satt där. När jag ser ut genom fönstret undrar jag om jag törs ut idag. Det ser ishalt ut. På uteplatsen är det ingen idé att jag går ut på. Det är för mycket snö.

Undrar vad det är på TV ikväll? Har inget program, men får kolla på datan. Det är ju fredag så nåt underhällningsprogram ska det väl vara.

I morgon ska visst Alec vara här. Vad ska vi hitta på då? Vinterstudion kanske bjuder på nåt. Det är ju skidskytte VM nu, men det visas på fyran, så det går bort. Ja, ja! Det ger sig. Ha det nu bra mina vänner och hej då!



Kommentarer
Postat av: Åsa

Vilken härlig klänning, den blir du säkrt fin i , roligt att kunna unna sig något ibland även om kassan är skral. I Hälsingland har vi idag en blåsig dag, men snön tinar som bara den, tänk att jag för några månader satt och ondgjorde mig över att vi inte hade någon snö och nu vill man bara bli av med den...jaja allt har sin tid.Ha det så jättebra.

2012-03-02 @ 16:40:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0