Ännu en solig dag

Startar dagen med en plusgrad, sol och lite vind. Jag steg upp klockan sex, efter en skön nattsömn. Ser att Matte har varit hit med sin ryggsäck. Alltså ska han sova här i natt. Har ätit en rågfralla med leverpastej och smörgåsgurka på. Till det en mugg kaffe.

Isabel och Alec skjutsade mig till VC igår. Fick träffa min nya doktor och tillsammans med honom gå igenom min hälsa. En mycket klok kille måste jag säga. Fick även träffa en fotvårdare, och av henne fick jag en tid för fotvård i slutet på månaden. Så nu är jag nöjd och glad. Då kan reumatologen ta sig i baken.

På TV såg jag om tre par som hade gift sig och hur det gick sen. Efter detta program såg jag deckaren på åttan innan sänggång.

Idag ska jag försöka ta mig ut i solen. Om jag kan gå på den hala vägen. Man kan säga att det är glashalt. Såg igår genom fönstert hur folk halkade hit och dit. Längtar till asfalten kommer fram. Men det tar nog ett tag eftersom det har varit så dåligt skottat.

Håller man inte tungan rätt i mun, kan man ramla. Eller är det tungan i rätt mun, man ska hålla. Endera eller.

Till mat idag steker jag rimmat fläsk och äter det till broccoli. Till efterrätt blir det en apelsin. Imorgon ska jag försöka ta mig till Ica Maxi och handla lite till helgen. Handlar jag inte för mycket, blir det en kaffebryggare. En billig en. Dom har för 200 kronor och det blir bra så. Sen kan jag bjuda hit folk på kaffe. Får börja med grannarna.

Nej nu ska jag klä mig så att jag kan gå ut efter Emmerdale. Ha det så bra idag. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0