Hä blås

Oj vad det blåser idag, enligt SMHI blåser det NV vindar 10 m/s. Men solen skiner och det är fyra plusgrader. Ska visst mulna till på eftermiddagen. Jag håller mig nog inomhus. Har lite att göra inne.

Igår kväll slog jag en koll på miljonjakten på trean, men det var väl inget spännande för mig. Får nog inrikta mig på att jag aldrig kommer att vinna nåt. Har ingen tur i spel, och ingen tur i kärlek heller. Sen kan jag inte säga att jag är en frisk människa. Men jag har en fin uppväxt att minnas.

Anja Pärson ska sluta tävla. Inte en dag för tidigt. Hon har gjort sitt tycker jag. Ingen idé att hänga sig kvar i backen, när det bara går utför. Visst var jag rolig nu. Skidskytten Helena Ekholm ska också sluta. Hon vill göra nåt annat nu. Hon vill väl vara hemma och föda barn.

I morgon ska jag till VC och besöka min läkare. Han vill väl se hur jag mår. Jag har väl inget att se fram emot vad det gäller läkarbesök. Det kostar bara pengar och ger inget tillbaka. Men som en lydig medborgare ställer jag upp. I alla fall nu. Kan inte säga att jag är så stormförtjust i läkare. Tänker på reumatologen och den hyschande läkaren på hudmottagningen i Sunderbyn. Vilket blås!

Nu ska jag ta fram dammsugaren och göra lite nyttigt. Klockan 11,35 ser jag Emmerdale och sen ska jag äta fransk köttgryta med tomater. Min fläkt susar över spisen. Verkligen störande. Man kan tro att det är storm inomhus.

Ha en bra dag mina vänner!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0