Ingen vinst

Då börjar vi om på en ny vecka. Jag har just slukat en lingongrova med sallad och skinka. Än har inte solen kommit fram, men jag tror att den kommer snart. -4 grader är det. När jag ser ut från köksfönstret kan jag se att snön har sjunkit lite på uteplatsen. Tur är väl det, för det har varit jättedrivan där. Har redan varit inne på nätet för att kolla planteringskrukor och sånt. Sökte efter Plantagen bl a, men det verkar inte finnas i Luleå. Jag har ju gott om tid för detta.

Inte vann jag nåt på postkoden igår. Men det var väl inte väntat heller. Var en trött kvinna som knoppade in i går kväll. Tog nog inte många minuter innan jag slocknade.

Hade tänkt fara och handla idag men drar mig för att ringa färdtjänst. Vill inte bli utskälld igen. Får se hur jag gör. Kanske jag väntar med shoppingturen.

Nu blir det lite mahjong innan duschen. Önskar er en fin dag! Hej då!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Härligt att börja planera för sommaren med olika fröer och plantor, jag måste verkligen skärpa mig för jag har fortfarande julstjärnorna kvar i köksfönstret, till helgen måste jag slänga dem och köpa pelargonier, för nu är julen över för länge sedan, den varar inte ända till påska fast de sjunger det i visan....

2012-03-05 @ 18:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0