Gamla minnen dyker upp

Det är nu 14 grader men ska visst bli upp mot 18 grader idag. Lite halvsoligt är det och blåser lite grann. Grönt och fint är det så här midsommarveckan. Sov till 8.30 idag. Ganska skönt var det.

Inget Emmerdale idag för programmet tar sommarlov. Så nu väntar en sommar med skitprogram som vanligt. Bara gamla repriser till tröst för oss ensamma, innesittande människor. Och sen petar dom in några allsångsprogram. Allsång på Skansen, på Liseberg och på gränsen. Och det är väl på gränsen vad man tål i dessa tider.

Läste i PT i morse, och kom ihåg den lille tyske fyraårige pojke, Michael, som misshandlades, av sin mamma och styvpappa, till döds 1990. Detta hände i Tjeggelvas ovanför Arjeplog. Knuten vid ett träd i mygglandet sparkades han till döds efter flera dagars misshandel. Han fick visst halvkokt ris att äta, som sen svällde i magen, vilket gjorde att han fick fruktandvärda smärtor.  När det hände bodde jag i Kåbdalis och tog det ganska hårt. Hade många mardrömmar om detta. Pojken var i samma ålder som min yngsta dotter. Frågan återstår--- hur kan man göra en sån sak mot ett barn? Och detta var väl inte första eller sista gången som det hände att ett barn blir misshandlat.

Dammsugning idag. Till mat gör jag broccoligratäng med renskav. En promenad och läsning står också på schemat. TV:n får vila idag. Möjligt blir den avdammad. Väntar fortfarande på värmen och jag väntar också på ett paket från Cellbes med två T-shirts och ett par byxor.

Byxorna är capristil och beige. T-shirtsen är en enfärgad grön och en randig i grönt och svart. Hade trott att paketet skulle komma före midsommar. Det är två månader sen jag beställde.

Bäst att jag sätter igång att göra nåt nyttigt. Ha en bra dag och hej då!



Kommentarer
Postat av: Margareta

Hej Jane!

Du planerar väl inte för byxor i midsommar? Du ska väl ha den fina "blå" du köpte i våras?

Ha det så bra!

Hälsar M

2012-06-18 @ 14:57:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0