Sverige-England 2-3

Så vart det då förlust för fotbollspojkarna i Kiev igår kväll. Synd är det, men dom får väl resa sig igen. Jag tycker det har varit ett konstigt EM. Nu är väl matchen mot Frankrike kvar, men Sverige är ändå utslaget. Skit!

Stortrav i Boden idag. Skulle gärna varit där. Ja det är mycket jag skulle velat, men jag får hålla mig hemma i min ensamhet. Ska snart lösa melodikrysset. Det är ändå nåt jag klarar av.

Ute skiner solen nu på morgonen. 14 grader är det så det kan bli en fin dag. Jag har morgonfikat torr limpa med Västgötaost på. I min ålder får man inte vara kräsen. Men nu är limpan och även osten slut. Kan glädja mig med att jag har mjukkaka i frysen till nästa fika.

Har inga planer för idag. Jag har läst ut boken, men ska börja på en ny. Även den av Andrew Taylor "I det tysta". Sen kanske jag tar en promenad på eftermiddagen om vädret håller i sig.

Lilla igelkotten var här igår kväll. Den verkar så arbetsam och letar väl mat. Ska sätta ut en korvbit ikväll. Jag brukar sätta ut leverpastej som dom gillar skarpt.

Ja nu mina vänner har jag väl inget mer att berätta. Jag skriver i morgon. Ha det bra och hej då!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0