Slappardag

Så där lite halvmulet idag. 14 grader är det nu. Idag blir det en slappardag, tror jag. Men när jag ser ut genom mina fönster, undrar jag om jag ska klara av att putsa dom. Den kan väl inte bli värre, ändå. Man vet inte. I alla fall ser jag knappt ut. Tala om skitiga fönster. Dom var inte rena då jag flyttade in, och dom har inte blivit renare sen dess. Ska väl ändå kunna ta halva fönstren om jag inte når högst upp. Ja det är inte roligt att vara ofärdig i kroppen.

Igår när jag skulle hämta tvätten från tvättstugan, höll jag inte på att ta mig in i huset där tvättstugan är. En bil stod parkerad framför dörren. Bildörrarna stod öppnade och ägaren till bilen satt på bänken utanför huset tillsammans med en annan tjej och rökte. Ni ska väl inte tro att dom försökte göra det lättare för mig att komma in i huset. En av dom satt och ringde runt för att låna en hundring. Hade tänkt säga, att dom skulle få en hundring av mig om dom flyttade på bilen. Men till slut kom jag in tillsammans med min rullator. Sen när jag skulle ut ur huset igen var det samma visa.

Men dom blir väl också gamla och orkeslösa så småningom.

Som sagt var är dagens övningar öppna för hur det blir. Ska i alla fall börja med en dusch. Stekte några kotletter igår som finns kvar att äta idag. Tillsammans med lök och champinjoner och grädde. Serverar det tillsammans med tomater. Gott!

Ha det nu så bra mina vänner. Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0