Underbar dag

Solen skiner över Hagelvägen. Igår var det också solväder och ganska varmt. Isabel skjutsade mig till fotvården igår och sen gick jag hem via Coop. Den turen tog en timme och kändes i vaderna när jag kom hem. Stekte en chorizo och åt den med tomat och stuvad spenat. Sen la jag mig och läste. Fick grus i ögonen så jag sov en stund.

Såg Emmerdale på play och även den nya serien om barnmorskorna. Ska se den sistnämnda på söndag. Satte på TV och såg filmen om Edit Piaf. En sorglig historia. Sen fick jag vänta på att min dator skulle installera en massa uppdateringar innan jag fick stänga av den. Klockan hann bli 1.30 innan jag fick inta ryggläge igen.

Idag ska jag tvätta. Kul! Till middag steker jag kotletter och äter med blomkål. Eller gör jag en sallad med vattenmelon? Att sätta melon i sallad är jättegott.

Tänk att vi är i mitten av juni. Snart är det midsommar. Och sen kan man säga att det går mot höst. Pessimist? Nej jag är bara realist.

Jag blir glad när jag ser min taggiga lilla vän som kommer en tur över min gräsmatta, var dag. Då vet jag att gräsklipparen (den otäcka stora) eller röjsågen (den vassa) har missat den lilla vännen.

Ringde röntgen i Sunderbyn för att ändra tid för lungröntgen. Vill inte ha tid på förmiddagen. Det blir så stressigt för mig. Nu ska jag ta itu med min tvätt, så jag bara har att gå till tvättstugan klockan ett.

Har det nu så bra idag. Sköt om er och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0