Den första juni

Fredag, regndag! I alla fall nu på morgonen. Det har till och med kommit lite snö. Men just nu tittar solen fram. Det är första dagen på sommarmånaden.

Isabel for och handlade lite bröd och mjölk till mig igår. Plus jordgubbar! Jag ska fara till Ica Maxi i dag. Bara för att lämna hemmet och se lite folk. Till middag igår, åt jag kräm och mjölk samt en hård macka med falukorv och senap på. Duger så bra för mig!

Har ni sett reklamen som Tele2 har nu på TV. En präst som döper ett lamm samtidigt som lammets far (en fårskalle) sjunger solo i kyrkan. Nu tycker jag att dom har gått för långt. Inte för det att jag är religös, men ändå. Det finns ju andra som är det. Tur att jag inte har Tele2 längre. Tele2 kanske skulle byta reklambyrå.  Dom har alltid så dålig reklam med denna Frank. Bläh!

På norrbottensradion har dom radioaktiv nu. Hela norrbotten är ute och går. Ett återkommande program. Minsta lilla by är ute och rör på sig. Kan väl vara bra, själv sitter jag ner och lyssnar. Skulle vara med om mina fötter slutade värka.

I helgen ska jag städa till på uteplatsen, hur det än är med vädret. Vi är ju inne i juni månad nu. Kan ju inte vänta längre. Får se om jag hittar några blommor att sätta ute idag.


Nu önskar jag er en skön dag. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0