Repris på repris

God morgon mina vänner. Jag har sovit till 8.30 och när jag drog upp persiennerna så lyste solen. Men nu ska det vara halvsoligt och halvmulet idag. Och SMHI lovar 17 grader. Får väl nöja mig med det.
 
Hade på TV:n igår kväll från åtta. Såg ett gammalt avsnitt av "Morden i Midsomer" följt av ett ännu äldre avsnitt av "Morse". Det är vad man får nöja sig med nu för tiden. Nu är radion på och jag lyssnar på Fredrik Virtanen som pratar med Bodil Malmsten. Nog är det bra med radion. Passar mig precis. Men idag klockan 11.35 ser jag en repris på TV. Andra och avslutande delen av en italiensk serie "Spela för frihet". Handlar om en knarkande fotbollspelare som sitter i fängelse.
 
Till veckan börjar alla allsångsprogram. Och på tisdag blir det den nya Barnaby som visas i ettan. Också en repris.  Annars har jag på onsdag en resa till Sunderbyn och på torsdag tvättdag. Sen ska jag väl klämma in en handelsdag. Mitt veckoschema är det. Uppblandat med läsning och vila, eventuellt sittande i solen. Hm?
 
Idag skulle väl Alec komma en stund medans Isabel är och fixar naglarna. Jag ska också fixa mina naglar men hemma här. Dom ska klippas och lackas med ljusrosa lack. Jag gillar inte att ha långa naglar. Det är väl  därför mina naglar växer som ogräs. Sen är det så, att jag tycker det är fult när gamla kvinnor har långa spjutiga klor. Har det att göra med att jag uppmärksammar folks händer. Men det är min personliga uppfattning.
 
Nu ska jag spela Candy på FB. Och sen duscha och fixa naglarna och eventuellt ut i solen, om den finns kvar då.
 
Ha en bra dag hörni!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0