Myggorna har kommit

Och nu har dom kommit. Invasionen är påbörjad. Satans mygg! Alec var här och var ute en stund, då Isabel var och handlade till mig igår. Men han kom fort in för det var så mycket mygg i lekparken. Efter några bett gick han in. Jag har inte själv blivit biten och idag blåser det så mycket att dom blåser bort. Men om det kommer värme, kommer det att bli jättemycket mygg. Jag lovar. Jag är allergisk mot mygg och sväller upp som bara den och får feber. Får se hur det är på min uteplats i sommar. Förra sommaren var det inte så mycket mygg.
 
Igår låg jag mest i sängen och kände mig inte så pigg. Läste en hel bok. Hörde på fotbollsmatchen, den mellan Sverige och Frankrike. Sverige vann med 2-0. Synd att jag inte såg matchen på TV. Matte hade visst synts. Nu idag far dom hem från Ukraina. Var visst 20000 svenskar som var på matcherna där i Kiev. Matte tyckte det var synd att ukrainarna var så dåliga på att prata engelska, gemene man. Ska vara skönt när min lilla pojke är på hemmaplan igen.
 
Idag ska jag tvätta. Det var soligt i morse men nu har molnen tagit över. Dom varnar för regn också. Som vanligt då. Om jag var piggare skulle jag gå till biblioteket och låna mig en bok. Men det får jag vänta med. Få se om jag orkar till Ica Maxi i morgon och helghandla. Visserligen har jag en sillburk i kylen, men.
 
Dom har gjort om bloggen. Vad tycker jag om det? Vet inte än. Jag märker det väl så småningom.
 
Ha nu en bra dag och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0