Midsommardagen

Midsommardagen är här. Efter en väldigt lugn afton sitter jag här med en kopp kaffe och en macka med prickig korv på. Solen skiner och den ska visst vara kvar här hela dagen, enligt SMHI. Men jag tvivlar. Det är inte mycket som har slagit in, som dom har lovat. Vi får väl se. Nån värme har dom däremot inte lovat. Kring 17 grader bara.
 
Har kollat lite i PT och sett att det har varit mycket misshandel och dylikt. En yngling i Överkalix omkom i natt i en olycka med en fyrhjuling. Så onödigt. Jag är så glad att mina barn har hållit sig lugna.
 
Idag blir det fortsatt lugna gatan för mig, jag har inga planer. Lyssnar på Lisa Syrén och sen blir det som vanligt melodikrysset. Kanske tar jag boken med mig och går ut en stund i solen. Isabel tycker jag ska sola benen som är kritvita. Hm! Förlåt men det har inte varit solbrunt väder ännu. Och ni ska inte tro att jag placerar mig i ett solarium. Då får jag ha vita ben istället, i väntan på solen.
 
Boken jag läser nu är av en författare jag aldrig läst förut, Carin Gerhardsen. Titel, Pepparkakshuset, första delen i Hammarbyserien. En deckare i Stockholmsmiljö. Nu har jag bara börjat med boken, men den verkar bli spännande.
 
TV-n är fortfarande avstängd. Kan inte se att det är nåt fär mig att titta på. Är mest bara gammelprogram som visas. Ibland kan man undra vad man betalar för. Vad det gäller TV licenser och andra kanaler. Det är som om man går till affären och köper gammalt mögligt bröd. Och betalar fullt pris. Ja, ja så får man ha det.
 
Nu blir det en dusch innan kryssandet. Ha en bra dag och hej då!
 
                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0