Midsommarafton

Klockan är nu 19.30 och midsommaraftonen går mot natt. Ganska skapligt väder har det varit, med värme i solen men svalt i skuggan.

Alec kom på morgonen för att vara här medan mamma Isabel jobbade till 14.00. Sen överraskade Jocke, Oscar och Tove mig, med att komma hit med en grill och marinerat kött. En glad överraskning, må jag säga. Så det blev att grilla, göra sallad samt koka färskpotatis. Jocke stod för grillningen. Tova gjorde jättegod champinjonsås.och Oscar vispade grädden till jordgubbarna.Så kom Isabel och vi åt en god måltid. Sen for Jocke med familj vidare mot Älvsbyn. Jag diskade.
 
Isabel och jag drack kaffe och satt ute och pratade lite om gamla tider. För en stund sen for dom hem, Isabel och Alec. Så nu är jag solo igen. Slog nyss på TV, så då ska jag se vad som visas där för skräp.
 
Så här nöjd ser jag ut, när jag har fått dela dagen med några av mina kära. Glömde berätta om Isabel som tvättade fönstren i vardagsrummet efter det Jocke och dom hade åkt. Dom som såg henne göra det, trodde nog inte vi var kloka som städade på midsommarafton. Som Oscar sa, "En annorlunda familj", eller?
 
Ha nu en bra fortsättning på dagen och hej då!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Vi har haft en fin midsommarafton här i Hälsingland, sill med nubbe i uterummet och strax blir det lite jordgubbar framför fotbollen på TV. Saknar ändå ljuset i norrbotten, det är unikt. Önskar dig en fin fortsättning på helgen, såg förresten att svt visar nya avsnitt på midsomer murder på tisdag - nu är det sommar på riktigt.

2012-06-22 @ 20:34:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0