Skiktröntgen

 
Verkar bli ännu en solig dag. I går satt jag utanför tvättstugehuset en bra stund i solen. Alec lekte med fotbollen. Sen gick vi till sophuset och lämnade skräp. Ska bli ca 20 grader idag och jag ska åka och handla. Men nog ska jag väl kunna få lite sol ändå.
 
Fick ett brev om lungröntgen jag var på förra veckan. Måste nu också fara och ta en skiktröntgen. Skit också! Jag har fått för mig, att man gör en sån röntgen när man har cancer. Va fan, jag orkar inte med nån mer sjukdom nu. Kan jag nu inte bara få njuta av livet den tid som jag har kvar? Usch! Men jag får försöka tänka på nåt annat. Om det går.
 
Isabel satte upp takplafonden i mitt sovrum igår. Efter ett år har den kommit på plats. Man kan inte säga att jag är snabb i tanken precis. Ja nu har jag bott här ett år drygt. Tiden går fort.
 
Jag såg ju "Morden i Midsomer" igår. Ett gammalt avsnitt som jag inte sett förut. Sen såg jag "Skenet bedrar" innan jag gick till sängs. Ikväll blir det en film på tvåan. "Pianot" som jag inte sett. Fast jag har ju hört talas o den.
 
  Verkar vara en film i min smak. Tror den börjar 21.45. Får inte missa den.
 
Nu lyssnar jag på radioföljetongen och sen blir det en dusch. När jag nu tittar ut genom fönstret, bort mot tian, ser jag några karlar stå och röka där utanför. Och vad gör dom,  slänger fimparna bara där dom står. Jag får lust att bara gå och slå dom. Hihi! Ica Maxi får besök av mig idag. Hoppas dom har jordgubbar!
 
Nu ska ni ha det bra och hej då!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0