Olympiska spel

Halvsoligt och halvmulet ska det vara idag enligt SMHI. Blir inte klok på dessa väderrapporter. Skiter i vilket! Jag har då druckit kaffe och ätit en lingongrova med skinka och gurka på. Nöjd så!
 
Matte har sovit här i natt och idag jobbar han till 13. Kanske jag far till Storheden i eftermiddag för helghandling. Jag bestämmer mig sen. Annars har jag väl inget planerat idag. I morgon börjar OS.  Ja egentligen började det igår med fotboll. Sveriges damer vann över Sydafrika med 4-1. Men imorgon blir det invigning. Med så mycket skit som dom visar på TV, blir det roligt att OS drar igång. Två veckor bra sport.
 
Ska snart plocka in tvätten som jag gjorde igår. Sen blir det en dusch. Om Matte ska äta lunch här blir det sill, ägg och potatis. Matte älskar inlagd sill.
 
Mina tår värker som bara den. Enligt läkarvetenskapen ska jag ha mina ben lindade. Pytt säger jag. Har aldrig hört talas om att det är bra för värkande leder. Och hur kan dom linda mina tår? Tror dom verkligen att det sluta värka då. Då kanske man säga att läkarvetenskapen har reumatismens gåta löst. Man lindar dom värkande lederna. Värst värker vänster stortå och höger lilltå. Stortån började värka mer då fotvårdaren tillsammans med distriktsköterskan tog den under behandling. Jag hade stött tån i badrumsdörrens tröskel och då skulle dom vara där och peta och ha sig. Knappt jag kunde ta mig hem efteråt. Vad man ska stå ut med för vetenskapen. Bläh!
 
Nu ska jag sluta för idag mina vänner. Ha en bra dag. Sommaren är i södra Sverige nu säger dom. Bra att det håller sig inom landet i alla fall. Eller hur? Hej då!
 
Jag har tre igelkottar på min gård nu. Roligt att titta på. Bättre än TV.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0