Måndag morgon

Efter att jag inte skrev nåt igår, så sätter jag ny fart idag. Isabel och Alec sov ju här lördag natt. Isabel var ute med några kompisar på kvällen och jag och Alec roade oss hemma.
 
  Bland annat hade vi besök av den lilla igelkotten. Han fick ett plommon och några gurkskivor. Han lät sig väl smaka.
 
  Här i rabatten och här äter den plommon. Så söt! Nu är det bara att fortsätta lägga ut lite gobitar till den.
 
Lite halvsoligt idag och mycket mygg, som jag försöker låta bli att släppa in genom dörren mot uteplatsen. Ganska varmt är det. Kan vara skönt med lite värme. Får nog köpa Mygga och Salubrin. Förra sommaren var det inga mygg här, men nu kan det bli mygginvasion.
 
Idag är det väl inget särskilt för mig att göra. Bara att planera vad jag ska äta. Blir väl rimmat sidfläsk med broccoli och tomat. Sen nyponsoppa med fullkornsskorpor till kvällsmat. Kanske! Solar nog lite med boken i knät. Känner mig lite snuvig. Men det går nog över med en dusch.
 
Läser i AB att folk är upprörda över att nästa års eurovisionsfinal, som ska sändas i Sverige, blir i Malmö. Varför? Malmö är väl ett bra val för denna sak. Huvudsaken är väl att det ska vara i Sverige och Malmö ligger ju där. Som jag förstog var det bästa ekonomiska alternativet.
 
I lördagsnatt hade en fylltratt somnat på gatan på Hertsön, Luleå. Bredvid låg hans hund. Antagligen vaktade hunden mannen, och han angrep tre personer och bet dom så att dom fick uppsöka sjukhus. Hunden avlivades och den fulle mannen häktades. Sånt händer i norrbotten kan ni tro. Helgen innan slog en kvinna sönder taxametern i den taxi hon åkte i. Chauffören körde henne direkt till polisstationen, där hon blev omhändertagen. Hujedanmig!
 
Ikväll ser jag "Kören". Ha det bra nu i semestertider. Kram på er!
 
Alec med bräda utanför Hagelvägen 8.

 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0