Inte myggfritt direkt

 
Börjar dagen mulet och 16 grader. Törs knappt öppna dörren för alla mygg. Det kliar på hela kroppen av dessa kryps stick. Och det kliar länge. Det är flera år sen jag fick myggbett, men nu är dom ettriga.
 
Har fått en ny kallelse till Kalix sjukhus, så nu måste jag ringa vårdcentralen här för provtagning. Fy vad jobbigt det är att vara ofrisk. Och dyrt. Det ska dröja innan jag uppsöker en läkare igen. Måste nog vara medvetslös eller senil innan det händer.
 
Ska jag gå till Coop idag för att handla lite, eller ska jag göra det i morgon i stället. Kanske det blir i morgon. Städar lite idag tror jag. Vad göra för mat idag? Steker nog lite lättkorv med vitkål. Gör en förenkling av får i kål.
 
Klockan 13 ser jag allsångsreprisen men ikväll vet jag inte vad jag ska se. Förra torsdagen såg jag Börje Salming på kylskåpsprogrammet. Ikväll är det Jessica Anderssons tur. Då ska hon visst prata om sin alkoliserade mamma. Hon har visst skrivit en bok om henne och sin uppväxt. Det är ju modernt numera att skrivat om sin barndom. I alla fall om den är tråkig. Läser man nån gång om en glad och fin barndom. Jag tror inte det. Kanske jag ska skriva om min egen lyckliga barndom. Hm! Tror jag skippar detta program.
 
Ha det nu så bra. Vi hörs så hej då!
 
                                     
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0