Ingen värme direkt

Hurves!  Ingen värme direkt på morgonen. Och ändå är vi kvar i juli, den stora sommarmånaden. Har ätit frukost och Matte sitter i min soffa och dricker kaffe. På radion har Fredrik Virtaren, Annika Östberg som gäst. Ni vet den svenska kvinnan som har suttit i amerikanskt fängelse en himla massa år.
 
Idag ska Isabel komma hit och sätta upp mina nya gardiner. Annars är det väl det enda som händer. Kanske hon ska klippa Matte också. Sen ska jag väl göra i ordning räkningarna så att dom betalas utav banken på förfallodagen. Tänk så enkelt det är nu för tiden att göra sina bankärenden.
 
Igår såg jag reprisen på "Downton Abbey" sista delen. Men alltså ska det sluta så där. Eller blir det nån uppföljare efter detta. Tyckte att det slutade bara så där avklippt. Som mitt i en handling. Hoppas på en fortsättning. Sen såg jag en dokumentär om OS 1996. Nu på lördag sätter det igång OS 2012 från London. Spännande!
 
Nu in i duschen och sen ett par Panodil. Hoppas på lite varmare idag. Ha det så bra hörni. Hej då!
                                   
                                        

Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja det har varit en konstig sommar vad gäller vädret, jag har också saknat de varma sköna sommarmorgnarna. Här på förmiddan var jag ute i skogen och letade kantareller, men där fanns inte ens en rutten flugsvamp som man annars brukar se mängder av, funderar om det är för tidigt, ska vänta två veckor innan nästa besök i skogen, en macka med smörstekta kantareller hör liksom sommaren till.Men nu känns det förståss som att sommaren är över i och med att jag börjar jobba imorgon, men så ska man ju egentligen inte tänka, man kan ta vara på de fina sommarkvällarna och hoppas att helgvädret blir bra här framöver.Fast jag kommer nog precis som du också sitta och titta på OS ganska mycket, så det kanske blir en hel del soffmys också. Önskar dig en fortsatt skön sommar med sol och värme.

2012-07-22 @ 14:01:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0