En härlig dag

Då var det morgon igen, onsdag den fjärde juli. Just nu 12 grader och inte så mycket vind. Solen skiner. Jag är jättenöjd med att jag storstädade mitt sovrum igår. Ni kanske inte tycker att det är nåt att yvas över. Men om ni hade min värkbrutna kropp, skulle ni vara glad att ni kunde överhuvud taget städa.
 
Vart inte så mycket mat igår. Frukost med leksandsknäcke och kaffe. Sen efter städning och dusch en 120 grams hamburgare (utan bröd) med en tomat. På kvällen en mugg nyponsoppa tillsammans med en hård macka med kräftost på.
 
Idag kommer Alec hit så då blir det att vara ute en stund. Ska tvätta klockan 13 och sen en tur till sophuset. Skulle egentligen ha handlat men skjuter upp det till i morgon. Jag är mycket för att skjuta upp saker.
 
Såg allsången igår kväll. Jag måste få säga att jag tycker det är mest bara skit nu för tiden, denna allsång. Men vad kan man göra åt detta? Nada. Sen såg jag den nya Barnaby i mordet i Midsommer. Ikväll visar trean den gamle Barnaby (repris). Jag kanske ser uppdrag granskning på ettan. På femman kan man se "So you think you can dance", så det kan jag se.
 
Ja annars händer det väl inte så mycket för mig. Har en pizza i frysen som väl får bli lunch idag för Alec. Sen gör jag korvsås eller korv stroganoff med ris till middag. Då blir det en matlåda till Isabel också. Jag utesluter riset för egen del. Äter en sallad istället.
                       
               Ha det nu så bra idag och njut av livet. Kram till er!
                
                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0