Emma-dagen!

Emma-dagen börjar med sol och lite kyligt. Tar ingen sovmorgon eftersom jag ska till VC för provtagning före lunch. Jag måste kolla om mina njurar pallar för skiten dom ska pumpa in i mitt blod i morgon i Kalix. Ja det är inte bara ett.
 
Matte var här och åt lunch igår. Bacon, stekt potatis samt ägg. Sen for han tillbaka på jobb. Då kom Isabel och Alec hit. Isabel storstädade här och jag fick en grön ryamatta samt två gröna soffkuddar av henne. Rummet blev som nytt i mina ögon. Mina nya gardiner blev också uppsatta. Så nu har jag träd och småfåglar i fönstret. Snyggt!
 
Lingongrova med skinka och gurka på blev min frukost idag. Bryggde också en kopp kaffe. Vad jag sen ska göra till mat idag vet jag inte. Det ger sig väl. Undrar om jag kan sitta ute idag. Ni måste väl medge att denna sommar inte har varit nåt vidare. Inte än i alla fall. Vi får hoppas på en bättre augusti. Hoppas ni inte tycker att jag gräver ner mig i väder och vind. Det är ju så att jag är ganska beroende av värme och sol, för mitt välbefinnande.
 
Ikväll ser jag "Collision" på tvåan och sen "Skenet bedrar" på sjuan. Tidningarna meddelar att Carolina Klyft inte ställer upp i OS pga skador. Jag blir inte förvånad. Däremot slog den svenska manliga längdhopparen svensk rekord igår. Ett sexton år gammalt rekord. Roligt för honom! I friidrott kan vi väl inte vänta oss några medaljer. Men det är kul att titta ändå. Längtar riktigt att få se detta OS. Hoppas inte engelsmännen gör bort sig nu vad det gäller OS.
 
Nu ska jag låta mina fingrar få nagelskötsel och sen ska jag lacka mina naglar ljusrosa. Jag vill inte ha långa naglar. Därför tror jag att mina naglar växer som ogräs.
 
 
        Min fina Oscar efter avslutad hockeyskola i sommar. Det får avsluta dagens blogg. Ha det så bra nu.
                                            HEJ DÅ!                          
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0