Skål hörni!

Ja nu kan jag inte säga att det är snöfritt längre. Det är jättemycket snö nu, och jag måste få säga att det är skitdåligt skottat här. Det kom en traktor i går eftermiddag och körde mest bara förbi. Ingen idé att fara ut med rullatorn för mig, om jag inte vill bära den. Det är bara ett par grader kallt, så det hade varit skönt med en promenad. Men kanske jag och Matte far till Storheden idag och kollar på dammsugare. Men det blir på eftermiddagen då han har slutat jobba.

Såg andra delen av "South Riding" igår och det vara väl ungefär det enda jag såg igår kväll på TV. Så mycket skit som visas i mellandagarna. Mest bara repriser från andra år, och jag tycker att det inte är några bra repriser. Visst såg jag lite skidor. Men tycker svenska skidåkare har fallit tillbaka nu. Men Kalla hon är nöjd, och jag tycker jag känner igen den filosofin sen förr. "Jag är nöjd om jag kommer på tionde plats", kunde man höra. Vad är det för skitprat! Man ska vara nöjd först när man vinner, basta!

Förlåt för att jag använder ordet skit. Men det visar vad jag tycker. När man läser på FB blir man lite avtrubbad av språket som används där. Det är mycket svordommar som fyller ut det svenska språket. Annars skålas det mycket på FB. Om det skålas i alkohol, undrar jag om det inte finns folk med problem på FB. Ja inte vet jag? Kanske det bara är på skoj, för dom som mest skålar är knappt myndiga. Man kan väl skåla i oboy också, kanske.

SKÅL!

Längtar efter dammsugaren (som inte låter så mycket). Behöver dammsuga och städa lite. Jag ska vara laddad och klar vid tretiden. Så får vi se vad som händer. Fortsättning följer i morgon då ni får se hur det gick med dammsugeköp. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0