Dom frossar och har sig

Söndag och idag -9 grader. Skönt att jag slipper tvättstugan idag. Jag slipper väl allting nu. Utom värken i foten. Bläh!

Det blir väl att titta på skidor från Vinterstudion idag. Sen ikväll klockan 19, på tvåan, ser jag "Frozen planet", ett naturprogram. "Så ska det låta" startar ikväll, men jag tror jag ser reprisen som visas senare i veckan. Jag tycker inte det programmet är så kul längre. Vet inte varför? Då ser jag hellre "Doc Martin" på nian. Ettan börjar visa en ny svensk serie ikväll, "Äkta människor", som jag inte ska se. Handlar om mänskliga robotar och är inget för mig, kan jag säga. "Mamma Mia" den amerikanska versionen visas på trean och den ser jag inte heller. Jag bestämmer senare vad jag ser.

AB frossar i Juholts avgång. Hade nog inte trott nåt annat. TV-nyheterna förlänger sina sändningar och analyserar allt. Herre min skapare hur dom håller på. Först hetsar dom till avgång och sen undrar dom varför? Kan dom inte låta det vara nu?

Sen har vi Victorias mage. Den ska fotograferas korsan och tvärsan. Den är väl inte annorlunda än andra gravida kvinnors magar. Vem är intresserad, mer än skvallertanter? Och att Nordman bor i en bil i skogen? Vem bryr sig mer än hans familj? Han har väl valt det livet själv.

I natt har polisen anhållit en man, i 50-års åldern, i Älvsbyn. Han har misshandlat en närstående. Så arg jag blir på dessa misshandlare. Dom skulle få smaka sin egen medicin. Bläh!

Fortsätter lyssna på radion. Nu är det "Mannheimer & Tengby". Men nog kanske jag måste köpa en ny radio. Tycker den jag har lever sitt eget liv, precis som jag då!

Nu ska det bli skönt att komma in i duschen. Sen kanske jag dammsuger lite, om andan faller på. Kanske jag vaskar också. Ha det så bra denna söndag.

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0