En sen blogg

En sen blogg idag. Nu ska jag väl ändå ta mig tid, när nästan dagen är slut. Sov länge och sen har jag haft tvättstugan. Fortfarande är min fot ond, så jag har svårt att ta mig till och från tvättstugan. Undrar hur länge jag ska klara av detta? Kanske jag måste tillbaka till huset jag bodde i förut. Där behövde jag bara ta mig till hissen för att tvätta. Det var enklare med soporna då också. Tål att tänka på.

Igår kom boken jag köpt på tradera. Bra så! Har inte lagat nån mat idag, funderar på om jag ska göra det eller inte. Kanske blir det varm choklad och nån macka. Känner mig inte hungrig direkt. Har nyss ätit en blodapelsin.

Såg på TV att Juholt har avgått. Jag tror det var nödvändigt för sossarnas skull. Om detta parti ska resa sig igen och få regeringsställning, måste dom ha en bra partiledare. Men vem är frågan? Skulle önska Margot W eller Tomas B men dom vill inte. Precis som om jag skulle bry mig.

Sen vet jag inte vad jag ska se på TV ikväll. "Blood diamond" på femman, en amerikansk thriller med Leonardo di Caprio eller "Precious" på tvåan, ett amerikanskt drama med Gabourey Sidibe. Det lutar mot den senare.

Nu ska jag göra annat. Blir mera i morgon, tror jag. Ha det så bra mina vänner. Hej då!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0