Löjtnantshjärtan

Så var det då tisdag och -8 grader, molnigt. Sov till 8.30 och kände mig utvilad då jag vaknade. Kvickt upp ur sängen. Ja det var en önskan bara. Stapplade upp ur sängen, ska det vara. Kaffe med rostat bröd. Sen vid datorn där jag sitter kvar ännu. Läst PT och AB och varit in en sväng på FB. Nu till bloggen.

Såg Idrottsgalan igår kväll. Ganska så händelselöst egentligen. Dom som skulle ha pris, fick det. Kul för hästsporten som fick Jerringpriset genom Rolf Göran Bengtsson. Såg på AB att Lasse Anrell inte vet vem det är. Han tyckte hästen skulle få priset. Precis som om hästen skulle kunna gör det själv, utan nån som red den. Skärpning Anrell! Patrik Sjöberg fick pris för att han skrivit en bok. Som tack för detta sågade han galan och Nicke Borg som sjöng. Inte snällt, men det är väl likt Sjöberg.

Det enda jag har kvar av julen, är en röd duk på bordet i hallen. Den får vara ett tag till. Kan väl inte göra nåt. Annars är allt borta och ska bara ut i förrådet idag. Nu ljög jag, för gardinen i köket är kvar uppe. Den där gardinkappan som jag målade och sydde innan jul. Och den får jag ha kvar till närmare våren, då gardinkappan som min mamma har målat, kan sättas upp. Motivet på denna är löjtnanshjärtan och andra sommarblommor. Löjtnanshjärtan får mig att tänka på mormor och morfar. Utanför huset i Hessle växte flera, som buskar där.

Tänk vad en bild kan få en att minnas. Och det jag minns nu, är bara glädje och kärlek.

Idag vet jag inget särskilt jag ska göra. Ska sätta mig vid symaskinen och laga lite. Och jag ska sätta en ny hängare på min nya duschhandduk. Den som är nu, gör att handduken ligger som på golvet. Den är så stor och behöver en ny hängare på långsidan. Ikväll ser jag "Mot alla odds" på ettan klockan 20. Kanske jag också ser "Veckans brott".

Nu ska jag in på com hem och klaga på att jag ska betala för kanaler jag inte har beställt. Vilka bov och rackartyg dom använder för att tjäna pengar. Kanske jag säger upp skiten och tar nån annan leverantör istället.

Ha en bra dag hörni! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0