I mitten av januari

Ännu en ny vecka och idag bara -6 grader på Hagelvägen. Sov till niotiden och har inmundigat frukost (kaffe och rostat bröd med skinka). Tar det lilla lugna idag efter en dag med Alec igår. Ja det var väl lugnt då också. Mesta av tiden satt Alec vid datorn och jag vid TV-n. Vi gjorde uppehåll för lunch och kortspel. Alec lekte också med sina gubbar. Jag såg sprintstafetten. Vinst för de svenska tjejerna och killarna kom tvåa. Inte dåligt! Hörde på nyheterna att Helena Ekholm kom tvåa i skidskyttet. Det såg jag inte. Nekar se sport på fyran. Det är bara så dåligt och Eurosportkanalen har jag inte.

Idag ska jag ringa vårdcentralen och få receptförnyelse. Sen ska jag se Emmerdale vid lunch. I kväll ser jag "Mildred Pierce" och eventuellt "Idrottsgalan". Har inte röstat på Jerringpriset. Svårt i år att veta vilket som var bäst förra året. Kanske det blir Therese Alshammar. Hon är ju så bra.

Jocke ringde igår eftermiddag, då var han på väg mot flygplatsen. Han skulle fara till Hamburg för jobb. Så då blir han väl borta ett tag. Matte kommer på onsdag för att kinesa här. Undrar vilken dag jag ska handla. Torsdag eller fredag? Blir ingen storhandling, utan bara det nödvändigaste. Om jag nu kan ha skor på mig. Skulle vilja köpa några Saint Paula (blommor) att sätta i köksfönstret. Får vänta tills det inte är så kallt så dom fryser.

Ja det var väl allt för i dag från mig. Ha en bra dag mina vänner. Hej då!

Inte Saint Paula utan Pensée, men de liknar varandra. Tycker jag!



Kommentarer
Postat av: Åsa

Här blir det också idrottsgalan ikväll, i alla fall en stund, är ganska kvällstrött nu så det är nog gonatt strax efter klockan nio. Här har vi idag isgata ja rena hockeyplanen, så nu måste man hålla tungan rätt i munnen när man går mellan huset och bilen för några fler promenader blir det inte just nu.Tråkigt att du fått så besvärligt i foten, att inte kunna röra sig och få på sig skorna, hoppas du blir bättre snart!!

2012-01-16 @ 19:40:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0