En dag i livet

Idag -16 grader men det ska visst bli varmare. Det märks direkt att det är kallare, på att det är mindre med folk som rör sig ute. Matte sover på min soffa och han verkar sova gott.

Sjukvården är på hugget ska jag säga. Först på morgonen ringde reumatologen för att höra hur jag klarar mig utan guldsprutorna. Säkert hade dom hittat igen mina papper, och sett att jag inte varit hos dom på flera år. Skulle bli kallad så småningom. Sen ringde Björkskatans vårdcentral och sa att dom fått papper från Älvsbyns vårdcentral att jag har en rullator. Och om jag använde den, och om jag betalat nån egenavgift för den. Va!!!! Rullatorn fick jag inte från Älvsbyn utan från Bergnäset. För flera år sen. Och jag betalade 300 kronor då. Man kan ju undra vad dom håller på med.

Igår kväll såg jag en film på nian. "En dag i livet" med Lasse Hallström som regissör. I rollerna bl a Robert Redford, Morgan Freeman och Jennifer Lopez. En jättebra film med en superb Redford, som vanligt. En annan roll spelar en björn som det kretsar mycket kring.

En dag i livet.               Robert Redford och Becca Gardner i en scen från filmen.

Jag missade "Hinsehäxan" men får se den på Play i eftermiddag. Andra delen är i kväll och även "South Riding" kan jag se i kväll.  Mycket TV alltså!

Det var en svår bilolycka sent i går kväll i trakten kring Vara. Fem personer omkom varav tre var barn, kanske en hel familj utplånades. Så otäckt det kan vara i trafiken.

Idag ska jag hålla mig inne och hemma. I morgon kanske jag måste till affären och handla lite mat och tandkräm. Inget kul direkt men måste man, så måste man. Inget mer från mig idag. Ha det bra och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0