Trettondagen

Denna dag för över 2000 år sen kom Kasper, Melker och Baltsar, tre vise män, enligt bibeln till Betlehem för att hylla det nyfödda barnet, Jesus, som låg i en krubba i ett stall. Det är därför vi har denna helgdag. Och i år, här på Hagelvägen är det -6 grader och snön bara vräker ner.

Jag är sen med bloggen idag, beroende på att jag haft annat att göra. Alec har hållit mig sällskap och vi har spelat kort, sett på TV samt Alec har suttit vid datorn. När Isabel kom från sitt jobb, åt vi middag innan dom for hem till sitt och lämnade mig vid datorn. Passar på att skriva några rader innan jag diskar.

Läste PT för en stund sen och dom meddelade att sex kvinnor har blivit misshandlade i norrbotten natten mot fredag (idag). Säkert går flera av de som misshandlar fria. Så brukar det vara. Sen kunde man läsa att småkronorna tog guld i natt. SAIK fick bara en poäng i hockeymatchen igår. Jag missunnar inte Lulehockey de två poängen, däremot missunnar jag den äckliga klacken i Luleå. Dom som bara hatar och hatar. I alla fall leder SAIK ändå serien. Heja SAIK!

Ikväll ser jag "På spåret" och sen vet jag inte mer. Nu ska jag diska innan kvällen börjar. Ha en bra kväll mina vänner. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0