Schlagercirkusen är igång igen

En ovanligt sen blogg för mig idag. Alec kom på morgonen och var här till 15.30 då han blev hämtad av sin pappa. Då blev allt ovanligt för mig. Inte skriva blogg och inte lösa melodikrysset. Barnet är ju viktigare. Däremot tvättade jag klockan 13 och den snälla dottersonen följde med på alla turer till tvättstugan. Han ville ju köra rullatorn, men då sa jag stopp. Utan rullator ingen gång till tvättstugan. Jag strupplar ändå, med rullator.

Tempmätaren visar -31 grader nu. Men ser att på måndag ska det bli mera normal temperatur ca -13. Känns skönt så.

Har bäddat rent i sängen och jag har även duschat, så det ska bli skönt att lägga sig i kväll och jag kommer säkert att sova gott.

Nu sätter melodischlagercirkusen igång igen. Växjö är platsen ikväll, där allt utspelar sig. Kanske jag ser lite på detta. Torsten Flinck ska ju vara med och jag är lite nyfiken på detta. Jag vet att han är ganska bra på att sjunga. Men han är ju också speciell som människa. Han ser ju bra ut tycker jag, men han retar upp många människor. I alla fall blir det nog åttan och "Morden i Midsomer" ikväll. Kan ju göra en påhälsning på ettan när åttan har reklampaus. Eller så kan jag se reprisen.

Nu ska jag sätta mig vid TV och kolla vad dom visar nu. Ha en bra lördagkväll och hej då!

Här har ni en bild på Torsten Flinck om ni inte vet vem det är.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0