Diverse

Det snöar! Hur less är jag på detta? Just nu är det -3 grader, men det ska bli varmare till lunch innan tempen går ner igen. På himlen är det helmulet. Fy för den lede. Klockan 13 går jag till tvättstugan. Hade tänkt gå med diverse sopor idag. Men får nog vänta med det tills det är skottat. Får väl vara glad om jag tar mig till tvättstugan.

Nu har tidningarna publicerat en bild på Estelle, och man ska gissa vem hon är lik. Ska man skratta eller gråta? Ingen klok människa bryr sig väl. Dom ända som vill tänka på detta, är väl föräldrarna.

En man i Umeå blev begravd när han skulle skotta taket på ett växthus. Han fick sitta där i flera timmar innan han kom loss. Tänk vad man får veta mycket viktigt när man läser AB eller PT. Till exempel, vad har Bodens BK gjort med de 45 000 som dom skulle använda för att få invandrarungdomar med i sportsammanhang. Har dom använt dessa pengar till A-laget i stället? Det måste utredas. Ja hula!

Tyresö vann dragkampen om Marta, världens bästa kvinnliga fotbollsspelare. Grattis Tyresö! Jag tycker hon är så skitabra. Tyresö har man knappt hört talas om i fotbollskretsar förut. Men det blir väl bättre nu.

Stekte fläsk och stuvade blomkål igår. Det räcker idag också. Tar fram köttfärs idag tror jag, och gör biffar som jag ska äta med blomkål sen. Idag eller i morgon. Troligtvis imorgon.

På TV igår såg jag på ettan. Först om stadsbor som ska bo några veckor på landet och göra diverse sysslor. Tycker dom verkar lite klantiga, men kanske det är gjort så, för att vi ska tycka dom är klantiga. Sen såg jag den där serien om svenskar på semester i Thailand. Det är en dramaserie med Kjell Bergkvist och Maria Lundkvist m fl. Sen var det sovdags.

Jag håller ju på och läser Andrew Taylors bok. Och det är konstigt vad vissa författare griper tag om en. De böcker jag har läst som han skrivit, har verkligen stannat i mitt huvud. Underligt!

Nu ska jag duscha och sen hinner jag spela en mahjong innan jag ser Emmerdale. Sen tvätten.

Den suveräna Marta från Brasilien. Hej och hå!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0