Bamsekram till er!

Det blåser nordvästlig vind idag (4m/s) och gradantalet är -5. Solen har kommit fram, härligt att få se den. Ja då var min födelsedag över. Matte kom ju med en jättestor smörgåstårta och det finns kvar av den i kylen.

Jocke, Oscar och Tova ska komma idag. Kunde inte komma igår då Oscar spelade match. Pernilla kommer inte, för att nån måste vara hemma med dom små valparna. Valparna i den nya kullen är nu 11 dagar.

Såg ju melodifestivalen igår, i väntan på kommissarie Banks. Är det verkligen sant att Perelli har satsat en miljon på sitt nummer. Verkar i så fall inte klokt. Dom låtar jag gillade, var denna "Kyss mig" med Axel nånting. Och eventuellt Lisa M. Allt annat går bort. De flesta låtar man hör låter samma. Danny är ju proffs när han uppträder, men låten? Danny firade födelsedag, även han igår.

Ikväll ska vi spela bingolotto, Isabel, Alec och jag. Det var länge sen jag gjorde det. Hoppas på vinst naturligtvis. Gärna ett stort belopp. Varför inte färgfemman, om den finns kvar i spelet.

Matte sover på min soffa efter att ha jobbat i natt. Nu ska jag hä mig in i duschen, så jag är fin när min stora son med barn kommer. Ska också sätta på mig godoften och lukta Iris. Ha en bra söndag och hej då! En bamsekram till er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0