Och tiden går

Ser grått ut nu på morgonen och det är -1 grad. Har gjort kaffe och lingongrova med leverpastej och gurka på. Det blev ingen handling igår. Så det har jag kvar att göra idag. Däremot har jag fina fötter. Isabel kom hit och gav mig ett fotbad och skötsel av fötterna. Så härligt, om än det gjorde lite ont.

Hovet har fått tillökning tidigt på morgonen. Så nu blir det ett evigt skriande i media, om detta. Stackars barn! Man får vara glad för att man inte tillhör denna skara.

Här är det mer snö än nånsin. Om en vecka är vi inne i mars månad och då ska väl snön börja gå bort. Men om man ska tro att vi får vänta på detta lika länge som vi fick vänta på att snön skulle komma, vet man inte. Det kan ju ta en evighet. Och om man beaktar hur mycket snö jag har på uteplatsen, kan det vara sommar innan jag får se det gröna.

Tänk att det redan är torsdag och snart slut på veckan. Kan man inte stoppa tiden. Jag hinner ju inte med allt jag vill göra. Visserligen är jag lite lat men dagarna går så fort. Går det fort bara för att man är äldre, eller gick inte tiden saktare när man var ung. Visst var sommaren längre när man var barn? Sommarlovet var en evighet. Kan man inte få tillbaka lite tid?



Ikväll får jag lida och se på fyran. Det är friidrott på TV. Måste kolla om det är nåt att se. Är det nåt bra, får ni veta det i morgon. Undrar om Wissman är med? Han har ju haft otur med skador, men jag hoppas han är så kry att jag får se honom.

Ja det var allt för idag. Ha det bra och hej då!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0