Dofta gott

Börjar med att kolla tempen ute. -1 grad är det och än ingen sol. När jag tittade ut såg jag att nån hade kastat två ölburkar på min uteplats. Endera från vägen eller från nån balkong. Tack för panten! Jag brukar ju spara pant i en säck i förrådet och den säcken får Alec panta till glasspengar att ha i sommar.

Igår köpte jag en parfymflaska på nätet. Jag får hem den inom tre dagar. Det var en parfym som mamma använde.
Je reviens by Worth heter den. En pytteliten flaska som gjorde att min mamma doftade så gott. Jag minns att mina pojkar, när dom var små, sa att mormor luktar så gott. Hon satte en droppe bakom öronen, det räckte för att dofta gott. Nu ska jag föra den doften vidare. Jag presentar mig själv med den flaskan.

Matte ska komma idag på sina timmar han har ledigt. Kanske jag sen far på Ica Maxi och handlar. På bokrean kollar jag böckerna Gustavs grabb, Änglamakerskan, Inred lantligt, Björn Hellbergs senaste och en bok till Tova och en till Alec.

Jag dammsög och dammade igår. Skönt att ha gjort det för veckan. Fötterna dom värker och har sig som vanligt. Det är bara att acceptera. Såg på TV igår att denna diet som jag är inne i, är farligt för hjärtat. Och det är fettet som är boven i dramat. Jag är ju inte så mycket för grädde och sånt och jag har en egen diet som gör att jag plockar bort kolhydrater och äter lite magrare kost. Samt att jag äter frukt vilket är förbjudet med Lchf. Frukten var den huvusakliga anledningen till att jag gör min egen diet. Bara att se hur det funkar.

Nu är det tid för dusch så jag har gjort det när Matte kommer. Ha en bra dag och hej då. Ser nu solen, hörni.


Kommentarer
Postat av: ÅsaJe

Je revien -den använde jag på 70-80 talet luktade himla gott minns jag. Min mamma använde 4711, känns den igen? Kom ihåg att den följde med en "hemlig låda" som man kunde beställa från de vanliga katalogerna som kom hem i postlådan, ja det var på 70 talet tror jag.Får ibland en längtan tillbaka till förr i tiden, var inte livet enklare då?

2012-02-22 @ 20:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0