Jag ser film ikväll

Igår sa jag att det skulle bli en mulen dag. Men tji fick jag, det blev sol. Idag är det -10 grader, och just nu mulet. Mulen är jag också efter att ha varit till reumatologen igår. Där vred och vände dom på mina leder, så idag har jag så ont i mina händer, så jag knappt kan röra dom. Sen hade dom tänk ge mig cortisontabletter, men då sa jag stopp. Precis som om jag inte är nog tjock. Det vet ju alla att man blir tjock av cortison. Däremot bad jag om en remiss till fotvården, det kunde dom inte ställa upp på. Bara vårdcentralen kan ge mig det. Nu tror jag att jag skiter i reumatologen hädanefter. Jag behöver bara lyssna på mitt inre, vad gäller mina leder. Då sparar jag 270 kronor + 160 kronor (resan) hädanefter.

Matte har sovit på min soffa i natt. Han slutade klockan 19,30 igår och började 05,00 i morse. Middag för honom 17,30 i dag. Han får makaroner och köttfärs med lök. Själv äter jag köttfärs med blomkål. Jag hade tänkt handla idag, men får skjuta på det till imorgon.

Om jag kan, ska jag sticka färdigt vantarna idag. Det är bara tummarna som jag ska göra. Jag är ganska nöjd med dom.

På FB har det startat en grupp som heter "Vi som kommer från Kåbdalis", jag kommer inte därifrån men har bott där nio år. Nästan hela byn var folkracetokiga på den tiden. Ska skriva om det i nån blogg, när jag fått tag i foton från den tiden. Det var en rolig tid kan jag säga.

Ikväll vill jag se en film på Canal + klockan 18.10, "True grit", en nyinspelning av "De sammanbitna". Klockan 21 på åttan visar dom "The pianist". Har för mig att jag sett den nån gång. Men det gör inget för jag tror den är bra.

Tror jag kan rekommendera denna film med varm hand. Synd bara att den inte är på en reklamfri kanal. Nu ska jag prova om jag kan sticka tummarna. Ha en bra dag och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0