Varmt idag

I dag är det en plusgrad. Man tror inte det är sant. Igår när jag var i tvättstugan var det nästa -20 grader och idag så är det varmt. Får se hur länge detta håller i sig. Kanske till nästa år.
 
Såg Tour de ski igår och Kalla kom tvåa och i herrklassen tror jag Hellner blev tvåa. Tävlingarna fortsätter idag. På kvällen såg jag  Downton Abbey julextra. Avsnittet slutade med en bilolycka. Så nu får man vänta till nästa gång som det visas för att se hur det blev. Skit ocksä. Och inte vet man när nästa gång blir.
 
Vörtlimpa med leverpastej och kaffe till frukost. Samma som igår. Mina tår värker igen. Förra gången när Isabel lade om tårna kändes det så bra. Men i torsdag lade denna Jana om och efter det är det ont. Vandringarna fram och tillbaka till tvättstugan igår gjorde ju också sitt till att skorna klämde över de onda tårna. Så jag kan bara säga att nån färd till affären blir det inte idag heller. Bara jag kan fara innan den trettonde då Isabel fyller år. Ska köpa hennes födelsedagspresent.
 
Inte vann jag på postkodslotteriet igår heller. Och jag som är så köpsugen. Men det är att fortsätta drömma. Nu är det till att ta en dusch och sen bänka sig framför TV-n. Kanske jag steker en laxbit idag. Äter en Leksandsmacka till det.Tror jag har en tomat som jag kan skiva till detta. Och legym-och mimosasallad har jag också. Ha en bra söndag och hej då!
 
                                                                                
 
                                                  
                  

Kommentarer
Postat av: Åsa

Här i Hälsingland har vi också blidväder, de vackra snötyngda träden är nu ett minne blott, ska snart klä på mig lite utekläder och ta en promenad, man stoppar i sig både det ena och det andra - överblivet julgodis,några stackars lussekatter som ligger kvar i frysen, en bit brieost, rester av janssons, nej det här håller ju inte, dags att stappla ut innan det blir mörkt. Önskar dig ett Gott Nytt År!

2012-12-30 @ 14:21:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0