Utvilad

 
Jag är senstartad idag. Sov till 9,30 så nu är jag ifatt efter den tidiga timmen igår morse. Matte kom hit och bjöd på lunch som bestod av sparrissoppa och pain riche. Jättegott och tänk att bara sitta där och bli uppassad. Bara det kan man njuta av.
 
Matte hade varit på sjukan och for efter maten till försäkringskassan. Bäst att passa på då han är i stan för FK har ingen lokal för besökande i Älvsbyn längre. Och här i Luleå har dom bara öppet på tisdagar. Ingen service där längre. Och den regering som bestämmer numera vill ju inte att folk ska vara sjuka så FK ska väl helt läggas ner.
 
Läste nyss AB och ser att ett hundra år gammalt trähus i centrala Älvsbyn står i brand. Så hemskt för dom som blir utan hem så här innan jul. Huset består av två affärer och två lägenheter.
 
Fick 2 hg garn från Örebrotrakten igår. Vackert röd-grå melerat. Efter många om och men hittade jag ett mönster på tubhalsduk som jag börjat sticka på. Eftersom man måste sticka med nr 7-stickor blev det så. Få se hur resultatet blir. Blir nog bra för garnet är mjukt och skönt.
 
Mina tår ger sig aldrig vad det gäller smärta. Stundvis känns det bra men dess emellan som om hela foten ska explodera. Sopberget hos mig håller också på att explodera. En stor kasse med plastförpackningar tar snart upp hela köksgolvet + alla andra sopor. Om jag snart kan få på mig skor och dom skottar ska jag halta iväg med mina onda tår för att tömma skiten. Ja det är en senare fråga. Hoppas det händer innan jul. Ha nu en bra dag och släck era ljus innan ni lämnar rummet. Hej då!

                                 
                                           
                                  
                                            
                                               
 
                                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0