Tredjedag jul

I min ungdom var det ingen dans på juldagen. Juldagen firades mer i stillhet, i samvaro med den närmaste familjen. Kommer heller inte ihåg om det var nån rea på annandagen. Kan bero på att jag aldrig varit nån reamänniska. Men jag kommer ihåg tredjedag jul då det var dans i Medåker. En liten by i trakten av Arboga. Och då var jag där. Det var bugg som gällde och jag satt inte en endaste dans. Konditionen var bra kan jag säga. I pausen drack man en cola, för sprit och öl fanns inte på agendan. I alla fall inte där jag umgicks.
 
Nu har juldag och annandag gått i stillhetens tecken. Och whiskeyn är osmakad. Matte for hem i går kväll och idag kommer distriktssköterskan och ska kolla mina tår. Sen ska jag kolla hockey på datorn. Oscar är ju i Ö-vik på cup med U16 Skellefteå. Man kan se matcherna på livearena.com. Och det ska jag göra.
 
Ska ju fara nån dag för att köpa en födelsedagspresent till Isabel. Frukten börjar också ta slut. Inget nyår utan frukt. Idag blir det till att äta rester. Och kolla TV, kanske sticka och läsa. Och sova en stund.
 
                                       
   Min sköna säng väntar på en eftermiddagslur. Ha det så bra och hej då!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0