Nobeldagen

-6 grader och molnigt. Ganska mycket snö har kommit sista dygnet men nu är det uppehåll. Oskottat är det men jag tror att jag tar en färdtjänst idag på eftermiddagen. Behöver proviantera. Både läsning och garn behöver jag och mat förstås. Ska även köpa köttfärs till julköttbullarna som jag gör i morgon. Tror jag lägger in sill också i år. Matte älskar ju inlagd sill och han vill gärna ha min inlagda. Men jag väntar med att göra den till nästa vecka.
 
Åsa kommmer och lägger om tårna i dag. Då får jag väl höra om jag hade dåligt blodvärde. Är inte kul att vara trött jämt. Det värsta med att bota blodbrist är med järntabletter. Jag blir himla dålig i magen av järn så man kan undra vilket som är bättre.
 
Hade tänkt göra glögg till jul men jag tror att jag struntar det. Om jag får främmande är det ju ingen som sover över utan måste köra bil, tror jag. Då kan dom inte dricka min hemgjorda glögg. Och jag klarar mig utan. Köper en whisky istället. Som jag kan smutta på i min ensamhet. Hoppas det blir en massa bra filmer på TV. Som jag kan sova till.
 
Nu är det dags för min dusch i väntan på Godot (Åsa). Nobeldagen får vi inte glömma. Norrmännen ger fredpriset till EU. Rimmar dåligt tycker jag. EU och fred, hm!
 
Ha en bra vinterdag mina vänner. Hej då!  
 
                                  
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0